De Stichting Collegiale In- en Uitleen Zuid-Nederland in de installatietechniek.

Wij verwelkomen onze nieuwe deelnemers..

EuTechnics B.V. uit Eindhoven. Eutechnics is een installatiebedrijf gespecialiseerd in elektrische installaties. Zij werken samen met technische ZZP’ers om samen kleine tot middelgrote projecten te realiseren binnen Nederland. Van uitbreiding, renovaties, geluidinstallaties, alarm-en beveiligingssystemen t/m data netwerken. Zij gaan voor kwaliteit, en werken volgens de meest moderne technieken. Ontstaan uit een eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig elektrotechnisch installatiebedrijf die kleine en middelgrote installaties verzorgd voor bedrijven.

H & B Installatietechniek B.V. uit Eindhoven. H & B Installatietechniek is een dynamisch bedrijf, opgericht in 1990. Zij werken voor zowel bedrijven en particulieren, waarbij zij zorg dragen voor een correcte uitvoering van grote en kleine opdrachten. Het bedrijf kent gemotiveerde medewerkers die zelfstandig werken en, uitermate belangrijk, hun werkzaamheden in samenspraak met de klant uitvoeren.

Zij verzorgen zowel voor particulieren, bedrijven en instellingen de installatie en onderhoud van: sanitaire installaties, Verwarmingsinstallaties,  luchtbehandelingsinstallaties en zinkwerken. Dit alle t.b.v. woningbouw en utiliteitswerken.                    H&B staat voor persoonlijke betrokkenheid, goede nazorg, betrouwbare service en goede prijskwaliteitsverhouding.

Van Aalst Elektro uit Oss. Van Aalst is een bedrijf met een lange traditie. De basis werd gelegd door Jan v. Aalst in 1962 vanuit zijn woonhuis. In 2005 werd, na tal van uitbreidingen, de oorspronkelijke locatie verruild voor een nieuw bedrijfspand in Oss. In 2008 werd een 2e vestiging geopend in Breda en Tiel. Van Aalst is een full service en allround middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf; breed georiënteerd, innovatief en een schat aan ervaring. Dit zowel in de zakelijke als in de particuliere markt. Met een team van zo’n 100 gespecialiseerde medewerkers leveren zij oa diensten en producten aan aannemersbedrijven, projectontwikkelaars, (semi) overheid particulieren en zorginstellingen. Dit op het gebied van oa elektronische installaties, data,telecom en WiFi installaties, beveiliging,service en onderhoud.

 

 

 

 

 

 

 

 

…. vraag onze up to date deelnemerslijst aan via uw kontaktpersoon bij Skilz

 

2019-10-30T12:00:09+00:00juli 31st, 2019|LAATSTE NIEUWS|